Sunday, July 11, 2010

CUPCAKE FAMILY

Assalamualaikum...

Kali ini kita bercerita tentang cupkek.

Cupkek ni saya order dari Miza. Saya beria ingat Miza ni suri rumah & isteri orang...rupanya adik kita ni baru tamat pengajian. Muda lagi!! Huhu...dahsyat betul perniagaan dia. Berkembang biak ye Miza ye? :) Lagi2 ditemani komuter....jauh jalan dia.

Ni gambar cupcake yang saya order.


Al-kisahnya...nak buat suprise utk suami & anak2. Elok punya perancangan, nak singgah dalam perjalanan balik ke KL dari Melaka hari sabtu pagi...tiba2 suami saya kat Jumaat petang dia akan datang ambil saya. Ok...xpe..kita tangguh nak jumpa & ambil cupcake ni terus dari Miza di Seremban jam 4 petang. & tiba2 juga suami kesayangan ku ini berkata : "Yang kita balik sebelum Jumaat."

Maka...kasihan la Miza yang cute ni nak menyiapkan cupcake saya ni. Dah la macam2 permintaan...nak topping dark coklat, nak guna koko van hautan / vochelle, design cupcake utk suami & anak2, individu pack. Kata Miza, ini pertama kali dia buat topping dark coklat...special request tau!! PU3 PUNYA PASAL...hehe

Apa pun...terima kasih banyak Miza ye? Memang sedap!! Insya Allah....akan datang akak tempah lagi ye? Yang penting dark coklat tau!! (Saya memang peminat dark coklat...lagi pahit lagi suka. Kalo dairy milk @ coklat susu....x layan!) Tu sebab suamiku bukak kilang coklat....hahahha.

Ok...kita layan gambar e?



ada nama Maryam & Abduh.
Yang rumput bola tu, saya hadiahkan pd Juju. Ladybird tu utk isteri Juju.



Nampak x tu? PU3 Love 2AH...:)



Special buku utk ayang....suamiku suka buku & membaca.
Tapi dia x makan2 lagi ni....sayang katanya. hehe




Ha...design buah campur tu yg x tahan tu....bersabar je nak makan.
Note : sehingga ke hari ini, x di makan lagi....sayang!



1 comment:

Yati said...

wah, nampak sedap. baik makan cupcake tu semua, sebelum tak leh makan. Atau pun, courier je kat sini sikit. :D

ROLL BRIM HAT

hasil terbaru knit saya.