Friday, January 28, 2011

bzzzzzzz...sungguh! bukan main2...



Assalamualaikum....lama sangat2 x update blog. tersangat2 sibuk dengan pelbagai urusan. 2 minggu ni, tido pun dapat beberapa jam je...purata tido 2-3 jam sahaja. Memang letih. Apa saya buat? Fuh....nak cerita pun x larat.


Setelah sekian lama tertangguh, akhirnya berjaya siapkan hadiah untuk2 peserta pertandingan slogan saya. Dah siap hadiah, tertangguh nak pos. Hari ni baru berjaya pos. Kesian diorang tunggu. Saya betul2 mohon maaf, bukan alasan, sememangnya semua diluar kawalan. Allah je yang bantu semua terurus kembali normal. Alhamdulillah...

Kita tengok gambar nak?



apa e orang panggil benda ni...ala..yang kita letakkan hasil kerja kita sebelum dipacking dalam plastik. Tag e? x tau la... buat sendiri. nak hasil tangan sendiri. X kisah apa orang nak cakap...yang saya tau saya gembira...hehhe

simple...gembira...lalala...




gunting...gunting...



tuuu dia...selerak. Bukan x nak buat atas meja...meja pun penuh dengan pelbagai barang. Dari meja komputer sampai ke meja jahit. Kesian mesin jahit saya jadi anak tiri...dah berapa lama x sentuh.



antara hadiah untuk dipacking.



simple...tapi hasil tangan sendiri....



crochet brooch



lagi...



close up sikit....comel x?

Ini antara hadiah2 yg sempat saya ambil gambarnya. ada beberapa item lain yg diposkan sekali.

semoga kalian berpuas hati.

jumpa lagi di next entry...nak buat tutorial. tunggu e....



3 comments:

Areef Ibn Naim said...

salam,

wah, bagusla, dah maju setapak lagi...

siap dah ada branded lg, marketing strategy...

if berkelapangan, jom join contest di blog sy...

nonie said...

kreatif la..bkn ke org panggil trademark?..heheh sy pn x tau la..

Yati said...

Cantik label. Nampak macam kat kedai. Thumbs up!

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."