Tuesday, January 18, 2011

SLOGAN TERBAIk....& pemenangnya:





SLOGAN TERBAIK:

lavendernaida said...

"Logo pu3craft menggambarkan keyakinan & kepuasan pelanggan pada pu3craft"

semoga kak natasha terus berjaya dalam dunia kraftangan ni ^_^

http://lovelycraftnaida.blogspot.com
lavendernaida89@yahoo.com


HADIAHNYA:

-------------------------------------------


PENYERTAAN PERTAMA:

Blogger farisya^craftzone

HADIAHNYA:


purple coin purse - 100% handmade by natashacorner. :)
(gambar suram sikit...realnya warna purple tu cute je...)



DAN..DAN... suprise!

suziyanna

ery - ahey

wani

therosputih



sebagai saguhati kepada kerajinan anda menulis slogan,

setiap anda
akan mendapat hadiah saguhati. yang ni hadiahnya suprise ya. :)





jadi,kepada semua yg menyertai walaupun 6 orang sahaja....anda sememangnya bertuah! & saya dengan senang hati akan memberikan anda hadiah cenderahati dari pu3craft.


yang x join? cian....tu la...lain kali rajin2 kan tangan komen kat sini. mana tau time tuan tanah baik hati, semua dapat hadiah....kan..kan?


So, sila emailkan kepada saya di natashamokhtar@gmail.com :

nama penuh,alamat & no tel


untuk proses penghantaran hadiah & cenderahati ya.





semua hadiah akan dihantar pada 21 januari 2011 (jumaat).



terima kasih daun keladi, kalau saya buat pertandingan, join lagi...:)




3 comments:

therosputih said...

wah...naik jugak nama i? hehehe...maseh kak...

lavendernaida said...

yeay! alhamdulillah

pertama kali naida menang contest, mmg best la..hehehe, tak sabar nak dapat barang..thanks kak natasha! :-)

Areef Ibn Naim said...

salam,

if berkelapangan, jom join contest kat blog sy... tq!

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."