Tuesday, January 18, 2011

SLOGAN TERBAIk....& pemenangnya:





SLOGAN TERBAIK:

lavendernaida said...

"Logo pu3craft menggambarkan keyakinan & kepuasan pelanggan pada pu3craft"

semoga kak natasha terus berjaya dalam dunia kraftangan ni ^_^

http://lovelycraftnaida.blogspot.com
lavendernaida89@yahoo.com


HADIAHNYA:

-------------------------------------------


PENYERTAAN PERTAMA:

Blogger farisya^craftzone

HADIAHNYA:


purple coin purse - 100% handmade by natashacorner. :)
(gambar suram sikit...realnya warna purple tu cute je...)



DAN..DAN... suprise!

suziyanna

ery - ahey

wani

therosputih



sebagai saguhati kepada kerajinan anda menulis slogan,

setiap anda
akan mendapat hadiah saguhati. yang ni hadiahnya suprise ya. :)





jadi,kepada semua yg menyertai walaupun 6 orang sahaja....anda sememangnya bertuah! & saya dengan senang hati akan memberikan anda hadiah cenderahati dari pu3craft.


yang x join? cian....tu la...lain kali rajin2 kan tangan komen kat sini. mana tau time tuan tanah baik hati, semua dapat hadiah....kan..kan?


So, sila emailkan kepada saya di natashamokhtar@gmail.com :

nama penuh,alamat & no tel


untuk proses penghantaran hadiah & cenderahati ya.





semua hadiah akan dihantar pada 21 januari 2011 (jumaat).



terima kasih daun keladi, kalau saya buat pertandingan, join lagi...:)




3 comments:

therosputih said...

wah...naik jugak nama i? hehehe...maseh kak...

lavendernaida said...

yeay! alhamdulillah

pertama kali naida menang contest, mmg best la..hehehe, tak sabar nak dapat barang..thanks kak natasha! :-)

Areef Ibn Naim said...

salam,

if berkelapangan, jom join contest kat blog sy... tq!

ROLL BRIM HAT

hasil terbaru knit saya.