Tuesday, August 3, 2010

KERM'S CRAFT GA

's
Assalamualaikum...

Kali ni kita join Cik Kerm's Craft GA. Syarat2nya :

1.bagi yg ada blog hendaklah follow blog "KERM'S CRAFT" ni yer...yg xde xper...
(DAH)

2.bagi yg ada blog..hendaklah membuat entry tentang giveaway ini n meninggalkan comment serta letak link entry yer..leh cik kerm follow kamu juga =) (jgn lupe copy gambar kt atas ni jugak yer)
(DAH)

3. bagi yg xde blog boleh drop komen kt bwh ni jugak n tinggalkan email anda sekali..
(BUAT JUGAK)

4.tarikh berlangsungnya giveaway ni adalah dari tarikh "27 JULY - 15 AUGUST"...selepas tu cik kerm akan announce pemenang... (TENGAH TUNGGU...hehe...moga ada rezeki menang)


No comments:

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."