Thursday, April 7, 2011

crochet alas kaki

Apa pulak kali ni ya?


tara....


benang dari t-shirt. camna nak buat? jom tengok kat tutorial ni:


YARN DARI T-SHIRT



siap-siap je terus kena lap dengan Maryam. Ni guna 4 helai t-shirt ni, dapat kecik je. yer la..dah namanya malas nak potong kecik2. Nak cepat siap je kan...rasakan Natasha...huhu



lebihan benang, try knit.... garter stitch.


knit stitch...yeah!

JOM CUBA?

2 comments:

Yati said...

Thanks Natasha, share link nak buat yarn dari t-shirt tu. Orait juga buat alas kaki kan. :)
Natasha ada join fun felt on t-shirt oleh milkyana tu ya. Ada nampak kat fb gambar. :)

Yati said...

Rasa nak buat juga alas kaki ni. :D

ROLL BRIM HAT

hasil terbaru knit saya.