Friday, October 8, 2010

BUNGA MATAHARI


Hadiah untuk sepupu2.

Perjumpaan : di Yankies Hut (Kajang)

3 hari lepas, suami saya ajak dinner dengan sepupu2 dia. On aje! Memang sepupu rapat. Makan2, borak2. Melayan kerenah anak2. Yer la..dah malam kan. Yang nak tidonya, yang nak memegang makanannya, yang tak nak dipegang, suh lepas nak main. :)

Ops, lupa, ladybird tu beli kat Jaja tau. Idea bunga matahari ni pun dari Jaja, tapi Jaja jangan khuatir ya..saya x jual produk crochet untuk design ni. HANYA SEBAGAI HADIAH. :)

Luv u Jaja - idola craft saya. :)


1 comment:

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."