Wednesday, August 25, 2010

CROCHET HEADBAND : DESIGN BARU

Assalamualaikum....

yup...ini design baru crochet headband yang dah masuk kedai. Jika ada yg berminat untuk buat tempahan atau nak tunggu saya sedang buat ready made nya....boleh email ke pu3craft@gmail.com ya? :) - terus promote gitu..hehe


DESIGN 2


DESIGN 3

------------------------------------------



ini pulak crochet giant flower. ukurannya : 7 cm

Bunga ni...niat di hati nak bagi orang...tapi belum ada lagi nama yg terlintas. Ke nak jadikan GA e? Ke ada sesiapa yang nak? hehehe....bulan Ramadhan ni...pagi2 bila dah abis mengemas umah, baca buku sikit....mengait & wat kraf la sikit gak. :) Sikit2 konon, sampai kena perli gak ngan cik abg...."bila nak abiskan buku? Quran dah juz bape?" kui kui....pedas....!



Ini pula buatkan untuk Maryam letak bekas air nya. Bila gi jalan,xde la semua orang nak kena pegang airnya. Muat untuk bekas air Princess Maryam...juga untuk air mineral. Siap!


2 comments:

Yati said...

Cantik hasil crochet Natasha... Yang bekas air tu.. ada jugak kegunaannya. Yang bunga tu leh buat brooch... Yati tak reti crochet ni.. Belum berkesempatan mencuba... :)

sahromnasrudin said...

salam ziarah..kenal blog ini dr blog yati..nice blog with nice info..tahniah & selamat berblogging

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."