Wednesday, August 18, 2010

ORDER : CROCHET HEADBAND

Assalamualaikum...bagaimana Ramadhan kalian kali ini? Terawih x? Banyak sedekah x? Sebelum terlupa....saya nak share satu hadis :

Maksudnya :

" Sesiapa yang memberi makanan berbuka kepada orang yang berpuasa, dia akan mendapat ganjaran seperti orang itu tanpa sedikit pun menjejaskan ganjaran orang yang berpuasa itu." Diriwayatkan oleh al-Tirmizi : 807

Hadis ini diklasifikasikan sebagai sahih oleh al- Albani di dalam Sahih al-Tirmizi.

Jadi? hulur2 la sedikit makanan / minuman / buah2an kepada jiran2, kawan2 dan orang2 yang berada di sekitar kita untuk berbuka nanti. Moga2 kita dapat tambah pahala kita yang tak seberapa tu...yer x? :)



Ok...coretan kali ini, saya nak kongsi gambar order dari Sue - crochet headband 20 pcs. campur2 warna & design bunga.

Jom layan gambar.


ini sebahagian sahaja....ada lagi...dah bungkus. Malas nak bukak balik. Kui kui






Ini gabungan warna yg saya sangat suka. cantik kan?



sedikit cenderahati utk SUE



this is my card...:)



Ada yg berminat untuk tempahan @ borong? boleh email saya di : pu3craft@gmail.com

TQ :)

1 comment:

Yati said...

Colourful nya headbands! Ceria nampak.
Business card tokey kedai pun lawa! Selamat berposa, Natasha!

ROLL BRIM HAT

hasil terbaru knit saya.