Friday, January 9, 2009

TAG DARI MADIHAYS (ida)

Ish..1st time kena tag...haha...x tau nak wat apa...call della...alhamdulillah ada kawan yg x kedekut ilmu...tanya je..terus dia jawab...heheh..thanx della...


Link to your tagger and post these rules on your blog:
Share 7 facts about yourself on your blog, some random some weird.
Tag 7 people at the end of your post.
Leave your names as well as links on their blogs let them know that they’re tagged by leaving a comment on their blog..



1. Losyen

lama dah x pakai losyen2 ni..xde masa..malas pun yer..hehe...
last losyen yg ada...x salah masa jual avon dulu...wui...3-4 tahun lepas punye cite...


2. Mengira

x suka kira banyak2 no...haha. sekarang ni bantu abi key in borang taklimat dia...dan ada la amaun yg nak dikira...cari calkulator je...xde calkulator, handphone pun jadi....kalo xde dua2 ni..cari kertas...tulis n kira...lagi bila no tu bercampur bagai (bukan no2 genap) ..cam 79 + 13+53+27 = ...(mana calkulator ku?!)


3. Cuai

hm...hm...hm...hm...x igt bila last cuai....alhamdulillah...setakat sampai hari ni..saya akan hati2 dan teliti dlm buat kerja dan simpan barang..


4. Penakut, ke geli??

bermula dari geli..kengkadang takut...saya geli sgt dengan binatang yg menjalar...ular, biawak, lintah, pacat...eiiii....


5. Ungu & Hijau

warna kegemaran masa sek men dulu...suka sgt2...sume barang kalo boleh nak warna ni....
sekarang? cam xde warna kesukaan lak....tp kalo beli barang...yg selaaaluu berkenan di mata warna pink n coklat...



6. Lompat getah

last main masa sek ren..masa tunggu nak masuk sekolah agama petang....heheh...mana ntah peginya kawan2 dulu yg melompat2 sekali denganku...?



7. Garang

wui...memang garang....


ada sesiapa x yg nak kena tag? x payah dulu kot..akan datang....get ready e kawan2 ku untuk tag akan datang....

No comments:

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."