Thursday, December 25, 2008

CROSS-STITCH LAGI

Yeh..yeh...berjaya upload gambar lagi...alhamdulillah.
Ni hasil kerja tahun 2005..lama dah...kasus (kes) yang sama...belum diframe lagi...semuanya di simpan dalam kotak.
Asalnya, nak bagi pada kawan2 (belum ditentukan lagi)...tapi belum dapat diframe, jadi, hasrat untuk bersedekah pun x kesampaian. Jadi, pada sesiapa yang bertuah...nak x gambar ni? tapi belum frame la...frame sendiri la nanti..kalo nak, bagitau. Saya akan poskan...kira hadiah bertuah..siapa cepat, dia dapat! CEPAT!


4 comments:

nurazzah8 said...

Natasha, nak...nak...cantik...ada lagi ke? kira dah terlambat nih...
heheheh...

Natasha binti Mokhtar said...

ada...betul nak?alhamdulillah...tercapai hajat nak sedekah.saya akan poskan satu utk azzah...tapi xde frame tau...kalo nak jadikan gantung, framekan...kalo nak buat sarung bantal ke, apa ke...ha..sambungkna aje....mtk alamat.cepat!!

nurazzah8 said...

Natasha,
thanks a lot...dah sampai dah kiriman Natasha...tapi akak punya sibuk sampai hari ni tak sempat lagi nak hantar ke kedai nak framekan...asyik busy aje...

InsyaAllah akak janji bila dah frame nanti akak tulis special entry kat blog...

alin0ne78 said...

tashaaaaaaaaaaaaaaa
jangan la tunjuk cross stitch kat akak nih ........
tak baik tau ...

tgk ... kan akak dah minta satu ...
err bleyhhh k ... ???

nih memang akak tak malu nih tauuuuu

~kak Alin~

ROLL BRIM HAT

hasil terbaru knit saya.