Wednesday, November 3, 2010

WIP: agak2 apa e?



Assalamualaikum ...Sekian lama menyepi..bukan tiada topik yang nak dikongsi. Terlalu banyak. Hanya broadband yg bermasalah...line celcom memang menggundah gulanakan segala urusan aku. Huhu...nak tulis entry x dapat, nak blogwalking x terjalan, nak email terpaksa amik basic, nak facebook x keluar cerita. Serba x kena la....hmmm.

Ok..jom terus pada cerita...

Ini adalah antara projek yg sedang aku siapkan.



Xde la besar mana pun projek ni. Untuk kegunaan Abdurrahman je. Siap salin lagi dia punya instruction. Apa orang panggil e? Kalo yg bergambar tu diagram kan? X arif la.

Kita nantikan hasilnya ya? Dah hampir siap dah.... :)


3 comments:

Sulela said...

Aisehhhh...tak sabaq nak tau niiii...hehehe

koleksikait said...

masih lagi rupanya benang 2 warna..saya kat johor ni susah dh nk jumpa benang yg dua or 3 warna..

ThE NanNy DiarieS said...

Salam,cantik la benang PU3 guna .....kat tpt sayer susah nak jumpa bng 2 colour

ROLL BRIM HAT

hasil terbaru knit saya.