Sunday, November 14, 2010

ANOTHER WIP



Lagi2 crochet....topi Maryam x siap lagi, dah sibuk nak buat projek lain. hehhee. Tapi yang pasti, insya Allah saya akan siapkan. Setakat ni belum ada projek yg tertangguh ya....hehehe.

Saya suka buat projek crochet berbanding yg lain macam cross stitch, menjahit atau felt sebab senang di bawa ke mana2. X perlu tools atau acessories yang banyak utk bawak travel. Betul kan? Jadi, jika betul2 lapang, baru saya akan jalankan operasi kraf yang lainnya. Hm...beli banyak2 accessories, simpan berkurun. Ntah bila2 baru nak buat. Ish...tapi buat jugak tau! (ayat2 untuk menghalalkan shopping barang2 kraf. kui kui)




Apa pulak kali ni? Yang pasti bukan topi. Tungguuuu.


No comments:

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."