Tuesday, March 30, 2010

AKTIVITI 2 MINGGU LEPAS


Tajuknya pun 2 minggu lepas e? hehe...sorry la..lambat update cite. Banyak sangat aktiviti & kerja.

Box yg diperbuat daripada felt. Baru sempat buat A-L. yg seterusnya...ntah bila. hehe. dalam tu ada polyfiber, so..dia gebu la. Best utk dipeluk2, dipicit2 & dibaling2 (maryam punya keje).
Satu utk Maryam & satu utk Abduh. Berebut2.....yg besar dengan cara besar...yg kecik ngan cara kecik. Huhu...haru tul.









Yang ni lak...crochet bookmark...test dulu...pasni masuk kedai...TUNGGU...
kalo ada yg berminat nak order, boleh ke PU3 CRAFT

Ok x? Cantik x?





Ada lg aktiviti sebenarnya...saya telah menghabiskan satu buku yg bertajuk "Rambu-rambu pemukulan dalam mendidik anak". Dok upload gambar, x keluar2. Xpe...nanti saya ceritakan sikit apa yg ditulis dlm buku tu dlm next entry.

Pastu...ada produk baru pun kat Pu3 CRAFT....nak upload gambar, juga x boleh. awat la en blogger ni???
Korang gi tgk je kat kedai la...

1 comment:

Yati said...

Natasha,
buat e-book ye?
Good luck dan selamat berkraf.

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."