Monday, December 21, 2009

First Giveaway : KhairunKraf (SAYA NAK MENANG!!)

Jalan-jalan...pergi balik....pergi balik...last2 amik keputusan nak join giveaway ni....hihi. Moga2 ada rezeki menang la. Amin.


Hadiahnya ialah car sign..tp bukan gambar-gambar yang kat atas tu.



Untuk maklumat lanjut....jom jalan-jalan kat blog khairun ni.



Step yang perlu :
1) Jadi follower saya.. - yes

2) Link kan blog saya dalam blog list korang.. - yes

3) Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni..jangan lupa letak pic atas tu sekali..then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html
kat post tu ye.. -yes

4) Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..pastu link image tu dengan link ni http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html - yes

5) Tinggalkan comment kat post ni, link yang korang dah buat post pasal giveaway ni.. -yes

-sekali dengan word yang nak letak kat car signage tu (MAX 3 WORDS, tapi jangan panjang sangat tau..nanti jadik kecik plak tulisannya)
-request warna sekali ye (colour available : pink, yellow, orange, red, purple)
EG:
SUKEMAKAN nak join giveaway!
Word : Baby on Board
Warna : Pink






No comments:

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."