Friday, November 6, 2009

CROCHET BENANG CINCANG OREN

Benang cincang warna oren....kat KL senang la nak cari..pelbagai warna...kat Melaka, huhu...menangis nak cari. (Ke kita yg x tau mana kedai nak cari...balik2 kat area Kg Jawa / Bunga Raya - orang Melaka tau la tempat tu kat mana.) Kot2 la ada orang Melaka yg baca blog ni, tolong la bagitau teman, mana nak cari barangan / benang2 untuk mengait & cross stitch area Melaka ni...(teman ni kata je org Melaka...balik kg terperuk dlm rumah je...hehe)
Hasil kerja ni siap sebelum bersalin aritu. Dapat la penanda buku & beg kecik utk isi air mineral satu. Idea beg kecik tu dari blog alin. Mintak halal ilmu ye alin. :) tapi alin buat lagi cantik la.
Jom cuci2 mata....


Penanda buku



Beg kecik isi air mineral



No comments:

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."