Thursday, February 24, 2011

LAYAN!

Assalamualaikum...

Semakin banyak barang masuk kedai, semakin xde tempat nak letakkan stok. camna nak buat e? toing...idea mari.

Memang dah lama nak beli tempat gantung2 display barang ni. Tercapai gak. Tapi ni kira kes sebulan lepas la. Lama dah beli baru nak update gambar. hehe.

Terajin punya pasal, siap buat label lagi di setiap item. amacam? cute x?

Ops...gambar2 ini adalah sebahagian cuma. Yang lain, ada yg dalam kotak, ada yang belum dipacking.

jom tengok gambar...


button cover, suction cup, magnet, foam sheet....bla bla



getah rambut, hairclip, aligator clip,keyring...bla bla...



hp strap ring & clasp, pin brooch...bla bla...



close up sikit.....cute kan?



new item...juga kasi close up...


Apa lagi...jom la borong....:)


Rasa cam bukak premis lak bila beli menatang ni...hehe


1 comment:

Yati said...

Cayalah Natasha! Dah boleh buka kedai dah ni. Kat mana Natasha beli rack tempat gantung-gantung tu? Boleh buat showroom ni kat rumah. Hehhe..

ROLL BRIM HAT

hasil terbaru knit saya.