Friday, October 2, 2009

BEG 2 GAYA

Satu-satunya...dan tiada duanya...(ewah) beg kaitan ku...
satu2 nya sebab coraknya mmg rekaan sendiri, takde dalam buku / majalah.
Asalnya beg ni nak dibuat untuk Maryam. Sekali dah syok kait, rupanya dah besar sikit. So, akan jadi beg umminya untuk letak baju2 Maryam & baby yang akan keluar tak lama lagi ni. Hehe.
Ada yg berkenan ke? Cantik x? Hehe...puji sendiri. Kui kui.


Ni corak 'love'


Ha...yang ni gambar sebelah...coraknya love.



yang ni corak yang sebelah lagi.




Actually, beg ni masih dalam proses penyiapan...dah 70% siap...insya Allah sehari dua lagi siap sepenuhnya. (kalo ikutkan pulun mengadap ni je...sehari siap dah. Tapi x larat la...dok sakit2 dah ni. Doakan selamat bersalin la ye?) Dah siap nanti, saya update lagi.








No comments:

"Barangsiapa yang Allah beri hidayah, maka tidak ada yang dapat menyesatkannya. Dan barangsiapa yang Allah sesatkan, maka tidak ada yang dapat memberinya hidayah."